Zoeken naar slank extra

Uw zoekactie voor slank extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Dienaar 53 jaar Antwerpen - Aartselaar
Oraal bedienen en verwennen
Welk koppel (of één van beiden)/vrouw/man wil oraal verwend en bediend worden? Ik lik zoals jullie dat willen. Jullie kunnen mijn mond gebruiken voor genot te krijgen. Een portie dominantie en dwang mag zeker en wordt zelfs verwacht. Ik verwen hem of haar of koppels oraal. Haar likken, hem pijpen, mijn mond laten neuken tot zijn ballen tegen mijn kin klotsen, mijn gezicht laten berijden door haar, zijn ballen likken, jullie likken tijdens het neuken. Zijn zaad ontvangen, haar sappen likken. Jullie oraal assisteren tijdens het neuken. Haar en hem grondig schoonlikken achteraf. Zijn zaad uit haat kutje likken. Eventueel kan mijn spannende kontje geneukt worden. Wat jullie maar wensen. Natuurlijk kan het ook wat steviger. Ik ben 53 jaar, slank en zeer hygiënisch. Als jullie dat willen bied ik me aan in een pak. Ik hoop snel een koppel/vrouw/man oraal te bedienen.  
14 dagen
Kris 52 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Date
Ben slank en sportieve man, 1.75m, 73kg, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Ontvangen of verplaatsen  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Laat jullie eens lekker verwennen
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Laat jullie eens lekker verwennen
15 dagen
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
Koen 49 jaar Vlaams-Brabant - Kortenberg
Zalig genieten ... ?
Ik ben een man van 49, zeer verzorgde, normaal uitziend én respectvol. 188 groot en 79 kg. Hoger opgeleid. Geen buikje, baard of snor. Kalend, verzorgd gebit. Geen tattoo's. Zwaar geschapen 22x6 en heb een zeer lang uithoudingsvermogen. Zijn jullie een jong slank koppeltje die zin hebben in een iets fijn, lekkers.. geil... Laat gerust een berichtje met een foto. Ik hoor het graag... Groetjes Koen  

Zalig genieten ... ?
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
playtime 38 jaar Antwerpen - Kasterlee
leuk stel of v op maandag 29/4 overdag?
hallo, ik ben een slanke sportieve man, eind dertiger. Regio antwerpse kempen. Ik ben 184cm groot 72kg slank. Kort haar blauwe ogen , weinig behaard en goed dik voorzien. Uiteraard hygiënisch en discreet. Goed niveau en eerlijk. Op zoek naar een leuk actief stel voor aangename doe date. veel kan niets moet. jullie: actief geil stel, doeners, liefst zaadgeil en meermaals spelen. Interesse laat gerust iets weten, graag reactie met (anonieme) foto en telnr voor vlot contact. nog vragen stelg gerust.  

leuk stel of v op maandag 29/4 overdag?
16 dagen
Bi-verwenner 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stel met bi-man
Ik zoek een koppel met bi-man (liefst versa/top) om samen te genieten. Naar gelang jullie voorkeur kunnen we man-man seks hebben voor haar ogen, zelfs eventueel op haar aanwijzingen. Of verwen ik ook haar samen met hem en hem samen met haar, of jullie beiden. Ik ben oraal ingesteld en binnen de grenzen van hygiëne kan voor mij heel veel gaande van pijpen, beffen, neuken en graag geneukt worden, rimmen, ballen likken, tijdens het neuken aan zijn ballen en haar klit likken,... Ik ben 53 jaar met een bi-kantje, gezond en hygiënisch. Ik bied degelijk niveau en discretie. Ik ben slank, groot en sportief, potent en mooi geschapen.  
Tom 31 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
Hey, ik ben een vriendelijke (hetero) jongen van 31 jaar, slank, niet roker en verzorgd. Bij deze ben wel ik dus op zoek naar een vriendelijk koppel die net als ik op zoek is naar leuk gezelschap,toffe babbels,maar natuurlijk ook om spannende momenten met te beleven op een respectvolle manier. Dus bij interesse ,laat gerust iets van jullie horen, een foto is altijd welkom. Hopelijk zijn jullie dit aangename koppel die toch zo nieuwschierig is om even kennis te komen maken langs mijn mailbox, ik kijk er alvast naar uit!    

Welk verzorgd koppel heeft interesse ?
16 dagen
Joris 24 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Opzoek naar nieuwe ervaring
Hey, ik ben 24, 1m90 slank/sportieve man die graag eens zijn horizon wilt verbreden. Ik ben echter opzoek naar een koppel voor een leuke trio. Ik ben voornamelijk hetero maar ik ben wel geļnteresseerd in mijn bi kant te ontdekken. Leeftijd speelt geen rol maar een fysieke en mentale klik zijn wel erg belangrijk. Laat mij gerust iets weten indien je interesse hebt, en dan antwoord ik zeker en vast. Groetjes xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10